top of page
AdobeStock_429373549.jpeg

Ervaar het comfort van onze topmerken

Alle topmerken hebben we in huis of kunnen we naar wens voor u bestellen. Loop gerust eens binnen om door onze uitgebreide collectie te kijken, voelen en ervaren. 
 

Ga voor kwaliteit
U vindt bij ons een uitgebreide collectie lingerie, badmode en nachtmode van verschillende topmerken. Deze merken staan garant voor kwaliteit en heerlijk draagcomfort. Dankzij ons ruime assortiment is er voor iedereen iets prachtigs te vinden. Speciale wensen? Laat het ons gerust weten!

Professioneel advies
Cora Lingerie is een begrip in Vught en omstreken. Onze merken mogen niet overal worden verkocht en dus krijgen wij dagelijks klanten vanuit het hele land. Naast ons ruime assortiment geven we ook professioneel advies en helpen u indien gewenst met het vinden van het perfecte setje. We staan vijf dagen per week klaar om u op informele wijze te helpen bij zo iets persoonlijks als onze producten.

Volg ons of loop gewoon eens binnen!

Geen inspiratie? Of bent u misschien op zoek naar een origineel cadeau? In beide gevallen helpen we u graag op weg! Wat dacht u bijvoorbeeld van onze cadeaubon? Of volg ons op Instagram voor de nieuwste trends en volop inspiratie voor dag- en nacht!

  • Cora Lingerie Vught | Instagram

CADEAU

VAN CORA

Onze cadeaubon is hét ideale cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon... zomaar!

Montage website.png
Cora Lingerie | Kerkstraat 9 in Vught
AdobeStock_232162465.jpeg
bottom of page